Hart b.v.

Hart b.v. zal wederom aanwezig zijn met een stand op de Stainless Steel World beurs in Maastricht op 28, 29 en 30 November a.s. Meerdere verkoopmedewerkers kunnen adviseren over de hitte- en corrosiebestendigheid van Nikkellegeringen gebruikt in de Olie- en Gas en (Petro-) Chemie. Hart heeft grote voorraden buis en fittingen in Nikkellegeringen in Nijkerk liggen, zoals Alloy 200/201, 400, 625, 825, C276, die gebruikt worden in bovenstaande industrieen .
Tijdens de SSW beurs, op woensdag 29 November om 14.30 uur, zal Lizette Hartholt, Sales Director Hart b.v. een van de panelleden zijn tijdens de Plenary Discussions met als onderwerp:
‘Availability is a key material Property’. Lange levertijden kunnen projecten vertragen en het gebruik van onveilige producten aanmoedigen. Waarom is het zo moeilijk om bepaalde materialen te fabriceren en te leveren, speciaal de niet standaard CRA’s (Corrosion Resistant Alloys). Hoe kunnen alle partijen in de supply chain samenwerken om dit te verbeteren?
Naast Hart b.v. zitten in het panel: Outokumpu Sweden, Total France, Larsen & Toubro India, Butting Germany, Raccortubi group Italy en JGC Japan.

Hart b.v. stand S339