Gesublimeerd Aluminium Gevelbekleding

Gevelbekleding uit gesublimeerd aluminium biedt maximale duurzaamheid en maximale ontwerpvrijheid. M2uur bv, specialist in de realisatie van creatieve uitingen op wanden en gevels, zet dit revolutionaire materiaal in haar gevelprojecten in. Krasvast, slagvast, uv-bestendig, een ongekend hoge printkwaliteit in combinatie met de aantrekkelijke prijsstelling maken van gesublimeerd aluminium een geweldig materiaal voor gevelvullende prints.


De prints - of het nu gaat om unieke beelden, repeterend patroon of een egale kleur - worden middels sublimatietechniek overgezet op aluminium platen. Vervolgens worden anti-graffiti en uv-bestendige coatings aangebracht. Het aluminium wordt in fabriek verwerkt tot zelfdragende panelen met een slagvaste aluminium kern en backing. Bijzonder is dat alleen de netto-afname wordt doorberekend aan de klant, zodat geen rekening gehouden hoeft te worden met plaatmaten en vlakverdeling.


Gesublimeerd aluminium gevelplaten worden blind bevestigd middels onze flexibele montagesystemen. Indien gewenst wordt de constructie voorzien van isolerende materialen met een Rc-waarde tot 5,0. Op die manier wordt een totaaloplossing geboden, waardoor het gebouw wint aan esthetische kwaliteit, milieurendement en kostenbesparing.
 

Voor meer informatie klikt u hier