Flexovit introduceert nieuwe Mega-Line Maxx afbraamschijven


Flexovit Mega-Line is de premium top kwaliteit van Flexovit en bevat afbraam- en doorslijpschijven, gemaakt om aan de eisen te voldoen van de meest veeleisende gebruikers.
Het product werkt sneller en heeft een hogere standtijd, wat resulteert in tijd en kosten besparing.
Het product is ongekend gebruiksvriendelijk, veilig en prettig in gebruik en voldoet hiermee aan de ultieme eisen van de professional.

Flexovit Mega-Line Maxx afbraamschijven voor een maximale materiaal verspaning.

Flexovit heeft in haar lijn ‘Mega-Line Maxx’ een 115x7mm en een 125x7mm afbraamschijf toegevoegd om de range en toepassingen verder uit te breiden. Flexovit Mega-Line Maxx staat voor het allerbest verkrijgbare slijpmateriaal op dit moment. Geen andere schijf benadert de performance van ‘de Maxx’. Deze afbraamschijven brengen een hoge materiaalverspaning en een lange standtijd. De perfecte balans in de schijven zorgen voor weinig vibraties en zeer comfortabel werken.

Flexovit Mega-Line Maxx kan nu niet alleen worden toegepast voor doorslijpen met de hoogste standtijd en snelste sneden, maar voor afbramen met een hoge materiaalverspaning, comfort en een egale bewerking van het werkstuk.

Flexovit Mega-Line bevat een compleet programma van verschillende diameters en diktes voor diverse toepassingen, vooral op staal, RVS en Inox.

Flexovit Mega-Line afbraam- en doorslijpschijven staan bekend om hun hoge standtijd en comfortabel slijpen met een bijzonder goed resultaat.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze verkoop afdeling :
sales.nl@saint-gobain.com
T : +31 (0)545 466 466