Electrotool BV zoekt per direct een: Commercieel Medewerker binnendienst

Electrotool is importeur van machines en gereedschappen voor de industrie, bouw- en installatiebedrijven. Bij Electrotool B.V. kunt u terecht voor machines en/of installaties, elektrisch gereedschap en handgereedschappen.

Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van: zaagmachines, cirkelzaagmachines, afkortmachines, afkortzaagmachines, lintzaagmachines, zaaginstallaties, boorzaagstraten, boormachines, kolomboormachines, omtrekverspaning, bandslijpmachines, pijpbewerkingsmachines en gereedschappen, buigmachines, doornbuigmachines, aluminium bewerkingsmachines en elektrische gereedschappen.


Op dit moment zijn we op zoek naar een Commercieel medewerker binnendienst:

Wat ga je doen?
 

Om ca. acht uur begint de werkdag op kantoor in Krimpen aan den IJssel. Je begint je dag met een kop koffie en checkt je mail. In je inbox vind je orders en (aan)vragen. Dit is waar je je vooral mee bezig houdt. Tijdens het beantwoorden van de mails wordt er gebeld naar kantoor. Vaak zijn het klanten met vragen over producten. Zodra de telefoon gaat twijfel je niet en neem je op. Omdat je al enige ervaring binnen de branche hebt, leer je snel over onze producten en probeer je zelfstandig de vragen te beantwoorden. Customer service en klant advies is een belangrijk onderdeel van de werkzaamheden.


Overige werkzaamheden die je tussen de telefoontjes doet, zijn de administratieve taken die bij de verkoop binnendienst komen kijken. Zoals het maken van ordercalculaties, orderbevestigingen en prijslijsten.
Samen met het team ben je dus zowel telefonisch als via de mail verantwoordelijk voor de sales van Electrotool binnen Nederland.


Interesse? Klik hier voor meer informatie