De Kloeckner Metals ODS Onlineshop – metaal bestellen met een paar klikken

Staal, Aluminium en RVS bestellen kan een hele uitdaging zijn: voorraadhoeveelheden en levertijden zijn vaak niet transparant en prijzen moeten regelmatig onderhandeld worden. Met de Onlineshop van Kloeckner Metals ODS is het mogelijk om metaal te bestellen in slechts een paar muisklikken, zonder minimum bestelwaarde.

Hier vindt u o.a. profielen, platen, buizen, kokers, balken en stafmateriaal in RVS, staal en aluminium. Ook kunt u er installatietoebehoren bestellen. Wij bieden u daarnaast een ruim aanbod in o.a. fittingen, flenzen, bevestigingsmaterialen en Victaulic producten.   

Naast de vele productsoorten kunt u in de Onlineshop direct informatie over beschikbaarheid en leveringsvoorwaarden vinden en bewerkingen eenvoudig online doorgeven. Daarnaast kunt u hier uw administratie (o.a. certificaten, orderbevestigingen en vrachtbrieven) gemakkelijk terugvinden.

Als u vandaag voor 12 uur besteld en geen bewerkingen wenst dan wordt uw bestelling morgen bij u geleverd.

Probeer de Kloeckner Metals ODS Onlineshop vandaagKloeckner wil de metaalindustrie digitaliseren

Als een van de grootste metaalhandelaren van Nederland is Kloeckner Metals ODS een pionier van de digitalisering. In de komende jaren wil Kloeckner Metals ODS haar digitale hulpmiddelen blijven ontwikkelen met haar missie om de metaalindustrie te digitaliseren. Bij de ontwikkeling van de digitale oplossingen gebruikt Kloeckner in Silicon valley getoetste methodes zoals design thinking en de lean start-up aanpak – hiermee zorgen wij ervoor dat alle hulpmiddelen precies aan de wensen van de klant voldoen. Op de lange termijn willen wij op deze manier de volledige staalbranche transformeren.

Alleen deze maand: 2% Najaarskorting in de Kloeckner Metals ODS Onlineshop


Deze maand geniet u van een najaarskorting* van 2% over de producten die u bestelt in onze Onlineshop. Als u dus in de periode van 6 november tot 30 november in de Onlineshop koopt ontvangt u van ons bij elke order een korting van 2% over uw aangekochte materiaal.

Het doorvoeren van de korting is vrij eenvoudig. U hoeft enkel de volgende code in te voeren wanneer u in uw besteloverzicht ervoor heeft gekozen te willen betalen:

NAJAARODS18 Wissel uw vouchercode nu inWilt u ook op de hoogte blijven van onze prijsacties en laatste nieuws? Abonneer dan nu op onze nieuwsbrief.Abonneer nu!

Onlangs hebben wij ook onze vernieuwde Facebook-pagina geopend. Interessante projecten, actuele evenementen, of exclusieve beelden van onze collega’s – like onze pagina zodat u altijd up to date blijft!

Naar de Kloeckner Metals ODS Facebook-pagina