Dacapo breidt uit met nog meer vakmanschap!

Ondanks de wereldwijde pandemie, is Dacapo bezig met het aannemen en uitbreiden van het aantal werknemers in alle Dacapo-landen. De meest recente uitbreiding is een bekende uit de RVS-wereld:
Fred Smits is aangenomen als buitendienst accountmanager voor Nederland.

“Fred zit al meer dan 30 jaar in de business. Zijn kennis en interesse in zowel roestvaststaal als klanten is uniek,” zegt Dacapo’s Sales Manager Nederland, Stefan Bagen.
“Dacapo en Fred is een perfecte match, we zijn verheugd hem te hebben kunnen toevoegen aan ons team.”

“Ik ben zeer verheugd met de toetreding bij Dacapo en voel me welkom vanaf de eerste dag, zowel bij Dacapo als de klanten. Op dit moment zijn de klantbezoeken lastig gezien Covid-19 maar ik kijk er alvast naar uit om onderweg te zijn naar klanten zo gauw dit weer mogelijk is,” aldus Fred Smits.

Fred is niet de enige nieuwe collega voor het Dacapo-salesteam Nederland.

Op 1 november 2020 is Peter Berkers als interne accountmanager binnenland aan het team toegevoegd. Peter heeft diverse jaren ervaring in de roestvaststaalbusiness.
Peter Berkers: “Toen zich de kans voordeed bij Dacapo, had ik geen twijfel. Het is de perfecte job voor mij. Ik werk heel graag in de roestvaststaalbusiness en de sfeer bij Dacapo bevalt me prima.”

Het hele team van Dacapo is verheugd over de komst van Fred en Peter en alle andere nieuwe werknemers bij de Dacapo-groep. Samen met hen kijken ze uit naar een wervelend 2021.

Dacapo Stainless B.V.
Vossenbeemd 111
5705CL Helmond
+31 (0) 492 577 777
contact-nl@dacapo.com