Contisteel biedt een breed en diep assortiment RVS plaat

18 juli 2022

In 2020 heeft Contisteel in Heusden België haar intrek genomen in een nieuw en modern bedrijfspand. Met een magazijn van 6000m2. Via een fijnmazig distributienetwerk levert Contisteel snel en betrouwbaar door de gehele BeNeLux.


Het machinepark van het service center is naast de bestaande folie-, slijp-, borstel-,en verpakkingslijnen uitgebreid met een kniplijn en slitlijn. Via nieuwe samenwerkingsverbanden met fabrieken en logistieke partners is de voorraad flink uitgebreid tot een breed en diep assortiment RVS plaat.
 

Indien u nadere informatie of een vrijblijvende offerte wenst neem dan s.v.p. contact op via info@contisteel.be of bel naar +32 13.530 340
 
 
 
 
 
Sinds 1989 is Contisteel de specialist in roestvast staal. Wij leveren vanuit onze magazijnen Europese klanten hoofdzakelijk in België, Nederland, Luxemburg, Frankrijk en Duitsland.


Wij beschikken over een uitgebreide voorraad waardoor we een betrouwbare levering kunnen garanderen en dit uiteraard tegen een marktconforme prijs. Verder bieden wij u ook de mogelijkheid om specifieke roestvast stalen producten voor u uitsluitend op afroepbasis te stockeren. De voordelen zijn buiten een gekende vaste prijs steeds een overzichtelijke voorraad en een snelle levering van uw producten zodat het productieproces bij u steeds gegarandeerd is.

Contisteel ”uw snelle en betrouwbare leverancier van roestvast staal”.