Bus Industrial Tools opent nieuwe vestiging in Noord-Holland

Bus Industrial Tools heeft de handelsactiviteiten van het bedrijf Lashuis Haprotech BV uit Velsen-Noord overgenomen. Hiermee versterkt Bus haar positie in de provincie Noord-Holland en daarmee ook in Nederland.

Familiebedrijf met technische knowhow

Het familiebedrijf Bus was voor Haprotech de geschikte overnamepartner. Zij zochten een ervaren professional met oog voor de klant. Bus bestaat dit jaar 60 jaar en is al jaren de specialist in verkoop en verhuur van technische machines en gereedschappen en staat bekend om zijn technische knowhow. Begin mei wordt het nieuwe hightech Logistiek Centrum in Zwolle geopend om alle logistieke processen verder te optimaliseren.

Betere landelijke dekking

De overname van Lashuis Haprotech betekent voor Bus Industrial Tools een belangrijke verbetering van de landelijke dekking. Met een vestiging in Velsen-Noord heeft Bus een belangrijke strategische uitbreiding in Noord-Holland gerealiseerd.

Lasspecialist

Bus Industrial Tools en Lashuis Haprotech zijn beide specialist op het lasgebied. Door de overname krijgt Bus een completer assortiment om de klant nog beter te kunnen bedienen. De zeven medewerkers komen in dienst van Bus en blijven werkzaam in het huidige pand aan de Rooswijkweg 200 in Velsen-Noord. Haprotech zet haar andere twee bedrijfsdivisies, lasopleidingen & consultancy en het uitzendbureau, onder de naam Haprotech voort.