Bezoek Hydro op ALUMINIUM 2022 - Düsseldorf - van 27 t/m 29 september

ALUMINIUM 2022 in Düsseldorf in is het belangrijkste evenement voor de aluminiumindustrie! Kom bij ons langs en laten we bespreken hoe we u kunnen helpen met het verduurzamen van uw project of product. We kijken ernaar uit om onze kennis op het gebied van technologie, extrusie, duurzaamheid en design met u te delen.


Ga met ons mee op weg naar onze duurzaamheidsambities op het gebied van klimaat, milieu en sociale verantwoordelijkheid.


Onze klimaatambitie richting 2050 is gebaseerd op drie pijlers:
 

  • het leveren van CO2 neutrale producten aan onze klanten 
  • het verwijderen van CO2 uit onze eigen activiteiten 
  • het optimaliseren van onze rol in de transitie naar een netto nul uitstoot door de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen te verminderen door meer hernieuwbare energie te ontwikkelen, energieopslagcapaciteit en groene waterstof.Onze milieuambitie is gericht op het beschermen van de biodiversiteit en het verkleinen van onze ecologische footprint, met bijzondere aandacht voor het elimineren van het storten van afval op de lange termijn. Onze maatschappelijke ambitie is om de levens en het levensonderhoud te verbeteren waar we actief zijn. Omdat we ernaar streven industrieën te creëren die ertoe doen, is het onze ambitie om bloeiende, inclusieve en eerlijke samenlevingen te creëren.


Kom naar onze stand en ervaar onze duurzaamheidsambities op de stand en ontdek onze exposities, kennisborden, seminars en workshops!U vindt onze stand op  #4C52 in hal 4! U kunt zich hier registreren en gratis toegang krijgen tot de beurs. We zien u graag dan!