Beurs Roestvast Staaldagen 2013 trekt echte RVS-geïnteresseerden


De beurs van de Roestvast Staaldagen 2013, die plaatsvond op 16, 17 en 18 april jl., zit erop. Gelijktijdig vond de TIV Gorinchem plaats. De evenementenhal Gorinchem werd als locatie goed gewaardeerd. In totaal hebben zo’n 8,5 duizend geregistreerde bezoekers de beurzen bezocht. Doordat er een open verbinding was tussen beide beurzen konden geregistreerde TIV-bezoekers ook de RVS-beurs bezoeken.

De Roestvast Staaldagen 2013 bestond ook dit jaar uit een congres en een beurs. Na het congresdeel, dat op de ochtenden plaatsvond, konden de deelnemers gebruikmaken van een lunch, waarna de deuren opengingen naar de naastgelegen specifieke RVS-beurs. Tineke Willenborg, medeorganisator: ‘We hebben bewust voor een kleinschalige RVS-beurs gekozen. Een vakevenement, specifiek op het gebied van roestvast staal en andere hoogwaardige legeringen. Zo selecteer je de echte RVS-geïnteresseerden.’

Gelijktijdig vond de TIV Gorinchem, een beurs voor toeleveranciers op het gebied van bewerken en verwerken van metalen, maar ook voor kunststof en rubber plaats. Beide vakbeurzen hebben voldoende raakvlakken, waardoor het extra interessant werd voor de bezoekers van de TIV-beurs om ook de RVS-beurs te bezoeken en omgekeerd.
Full-serviceconcept

Het full-serviceconcept werd door zowel de exposanten als de bezoekers zeker gewaardeerd. Dit houdt in: een uitnodigingsservice met gratis entree voor de bezoekers, daarbij worden de exposanten en bezoekers gratis voorzien van een hapje en een drankje. Bijzonder plezierig is ook het gratis parkeren rondom de locatie.

Een compliment mag wel gaan naar het personeel van de Evenementenhal Gorinchem, die bijzonder hulpvaardig en vriendelijk is.

Een uitgebreide nabeschouwing ontvangen? Vul hier uw gegevens in! WIj sturen u dan het magazine Roestvast Staal met daarin opgenomen de nabeschouwing kosteloos toe.

Roestvast Staaldagen 2014

De organisatie van het congres en de beurs was in handen van de Beursorganisatie van de Evenementenhal en van de uitgever van het vaktijdschrift RoestvastStaal. Beiden tonen zich tevreden over de Roestvast Staaldagen 2013. Vooral dinsdag en donderdag was een geslaagde dag. Lerende van de bevindingen van de exposanten, zijn zij voornemens volgend jaar weer Roestvast Staaldagen te organiseren.