BBT Group levert speciale aluminium trappentoren

De BBT Group te Wormer heeft van Dockwise de opdracht gekregen voor levering van een op maat geproduceerde aluminium trappentoren. De toren wordt ingezet op de in Zuid-Korea gebouwde Dockwise Vanguard, ’s werelds grootste zware-ladingschip.

De trappentoren heeft een hoogte van 12 meter en is bedoeld om personeel toegang te verlenen tot de lading op de Dockwise Vanguard.

De engineering en productie van de trappentoren werd uitgevoerd door een speciaal team van de BBT Group dat beschikt over alle benodigde vakkennis en ervaring. Het project is een voorbeeld van de vele maatwerk-oplossingen die BBT Group biedt.

BBT Group combineert kennis en ervaring op het gebied van klimmaterialen, staalbouw en kunststof producten. Het bedrijf is ontstaan uit de samenwerking van een 3-tal bedrijven, die elk decennia lange ervaring en ruime expertise op hun eigen vakgebied hebben. Bucro Trading heeft meer dan 50 jaar ervaring in het spuitgieten van kunststof producten, Buyten Staalbouw heeft meer dan 30 jaar ervaring in het vervaardigen van stalen en roestvaststalen producten, terwijl TDS Techniek ruim 30 jaar ervaring heeft in het vervaardigen van aluminium producten.


Voor meer informatie over de BBT Group klikt u hier