BANDZAGEN.COM – de unieke webwinkel voor bandzagen

Na lange voorbereidingen is het eindelijk zo ver. De webwinkel bandzagen.com is in de lucht. “Het concept bleek moeilijker dan wat wij in begin dachten”, aldus Sabine Toebes van bandzagen.com.

“Het was de bedoeling dat een rekenmodule de prijs per bandzaag direct uit zou rekenen.  De formule is heel makkelijk, maar blijkbaar kwam er toch nog het een en ander bij kijken. De eerste webbouwer heeft na een ½ jaar afgehaakt, tot onze spijt. De tweede was toch veel langer bezig dan wij verwacht hadden , maar uiteindelijk is het toch nog goed gekomen.”

 Door middel van een zaagconfigurator worden de bezoekers van de webwinkel ondersteund in de keuze van hun bandzaag. Men hoeft alleen nog de afmeting in te voeren en de prijs wordt automatisch berekend. “Wij leveren bijna alle zagen binnen een week. In tegenstelling tot  andere aanbieders hebben wij bewust ervoor gekozen om niet zelf te lassen. Het lassen van bandzagen is namelijk een vak apart en de lasnaad is dan vaak het  zwakke punt van de bandzaag.” Bandzagen.com werkt met bandzagen van het topmerk Bahco. Deze worden – in tegenstelling tot de meeste bekende bandzaagfabricaten – in Nederland gelast en dat zorgt voor korte levertijden.

Bandzagen.com is trouwens niet alleen voor bandzagen, maar ook voor toebehoren zoals snijolie, spanenborstels etc. 

Bandzagen.com is een handelsnaam van Promatt, de importeur voor o.a. Behringer bandzaagmachines, Eisele cirkelzaagmachines  en FOM aluminiumbewerkingsmachines.

Kijk voor meer informatie op

www.bandzagen.com

www.promatt.com