Arcus na 5 jaar al uit het pand gegroeid!

Het is nu 5 jaar geleden dat Arcus in Brielle uitbreidde met de vestiging Arcus Industrial Supplies. Vanuit Brielle wordt naast het roestvast staal een volledig pakket staal en industrial supplies, zoals afsluiters, pakkingen en bevestigingsmaterialen, uit voorraad geleverd.

Als gevolg van de snelle groei is Arcus 2 jaar geleden gestart met de realisatie van een nieuw pand. Voorwaarde was dat het team, vanuit het veel ruimere pand, de klanten tenminste net zo snel en flexibel zou kunnen blijven bedienen en dat is gelukt! Onder andere door het plaatsen van twee Demag ECO-kranen van 5 ton kan snel, flexibel en veilig gewerkt worden en kan in tandem zelfs tot 10 ton worden gehesen.

Nu er meer ruimte is, zal het assortiment verder worden uitgebreid met producten die voor de klanten belangrijk zijn. De 24/7 bereikbaarheid zorgt ervoor dat klanten altijd bij Arcus terecht kunnen.

Daarnaast is Arcus ook producent van flenzen en worden mechanische bewerkingen van fittingen uitgevoerd volgens klant specifieke wensen. Het bewerken en bevellen van fittingen, draaien en produceren van flenzen, zaagwerk tot 800mm en loonbeitsen vind plaats in onze eigen milieuvriendelijke productiehal in Duitsland.

Benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem contact op met het enthousiaste team!