Aluminium Service Breukelen B.V. lanceert nieuwe website

Sinds kort is onze nieuwe website in de lucht. De vorige website was verouderd en anno 2016 niet meer representatief voor een aluminium bewerkingsbedrijf dat al sinds 1970 bestaat.

De nieuwe website is volledig responsive en past zich dus aan naar de schermgrootte van iedere desktop, smartphone of tablet.


Aluminium Service Breukelen B.V. – Aluminium platen & profielen op maat

Aluminium Service Breukelen B.V. is al meer dan 45 jaar actief binnen de aluminiumbranche. Door de jaren heen zijn onze activiteiten steeds verder uitgebreid en hebben wij ons als bedrijf gespecialiseerd in het bewerken van aluminium platen en profielen. het meeste van het door ons geleverde aluminium is bestemd voor bouw-,productie-, montage- & klusbedrijven, maar ook onderhoudsbedrijven en tussenhandelaren weten ons te vinden.

Wij leveren aluminium maatwerk vervaardigd uit kwalitatief hoogwaardig aluminium. Wij leveren snel en zijn zeer flexibel. U kunt bij ons terecht voor kozijnomranding, afdekkappen, drempelhulpen en nog veel meer. Wij bieden een zeer breed assortiment platen en profielen en maken hier de meest uiteenlopende producten van, in veel gevallen zijn dit halffabricaten.

Nieuwe website – www.aluservice.nl

Sinds kort is onze nieuwe website in de lucht. De vorige website was verouderd en anno 2016 niet meer representatief voor een aluminium bewerkingsbedrijf dat al sinds 1970 bestaat. De nieuwe website is volledig responsive en past zich dus aan naar de schermgrootte van iedere desktop, smartphone of tablet. Met de nieuwe website willen wij de online vindbaarheid en het gebruiksgemak verbeteren, maar daarnaast ook de online interactie met klanten verhogen. De nieuwe website maakt het voor ons mogelijk om het gebruiksgedrag inzichtelijk te maken en resultaten en prestaties te kunnen meten. Dit draagt bij aan het blijvend optimaliseren van de website, zodat wij in kunnen spelen op de behoeften van de klant.

(klik op onderstaande visual om de nieuwe website te bezoeken).