Advanced Manufacturing Uw event in 2024!

24 april 2024
Werkt u in de metaalsector? Dan is Advanced Manufacturing uw event!
 

Het is zover, na 5 jaar staan Welding Week, Subcontracting en het nieuwe Metal  opnieuw voor u klaar!  Op 14, 15 en 16 mei komt de metaalsector van België en Nederland weer samen in Antwerp Expo.
Op deze editie valt er naast de gekende las-en snijtechnologieën op Welding Week nog véél meer te ontdekken. Vanaf nu kan u ook op Metal oplossingen vinden voor al uw metaalbewerkingen. Op Subcontracting ontmoet u dan weer industriële toeleveranciers gespecialiseerd in metalen onderdelen en bewerkingen.
Deze 3 vakbeurzen worden samen georganiseerd en geven vorm aan de overkoepelde naam van: Advanced Manufacturing Belgium.

Registreer hier gratis

3 redenen om nu gratis te registreren:
  • +260 exposanten staan te poppelen om u de nieuwste technologieën te tonen: van lasapparatuur en automatisatie, robots/cobots, CNC-machines, plaatbewerkingsmachines, snijmachines, virtueel lassen, oppervlaktebehandeling tot de beste industriële toeleveranciers in metaalbewerkingen en -onderdelen.
  • Beleving ten top met het BIL lassymposium, de Steel Warriors awarduitreiking, het BK virtueel lassen, de Wall of Flame van VCL en de vele demo’s
  • Metal Night - avondopening: met een gezellige netwerkdrink met ons zelfgebrouwen bier “Ferro Fusion”, een hapje en muziek. Komt u ook  proeven?

 
 
Kortom, werkt u met metalen? Mis dan het grootste event voor uw sector niet! Registreer nu en zet het alvast in uw agenda.

 
 
PS: Advanced Manufacturing vindt gelijktijdig plaats met Advanced Engineering, hét event voor innovatieve productontwikkeling. Bezoek met uw ticket ook gratis deze beurs.