70 jaar oude Cibo opent nieuwe deuren

Op vrijdag 21 april opende Cibo feestelijk de deuren van haar nieuwe gebouwen in de Kruineike, het industrieterrein in Haacht. In deze nieuwe gebouwen vestigt Cibo haar dochteronderneming Cibimmob, waar halffabricaten voor schuurproducten geproduceerd worden, en extra opslagruimte beschikbaar is. De huidige gebouwen van Cibo barstten immers stilaan uit hun voegen.Voor deze opening nodigde Cibo, die dit jaar dan ook nog eens 70 kaarsjes mag uitblazen, haar voornaamste klanten en leveranciers, haar personeel, collega Haachtse ondernemers, Haachtse politici en heel wat andere mensen die hen na aan het hart liggen uit. Meer dan 250 sympathisanten maakten van de receptie een gezellig multidisciplinair netwerkmoment.

Maar er was meer. Naast de feestelijke opening en het 70 jarig bestaan, kondigde CEO Dominique Gilles ook de overdracht van de leiding van het bedrijf aan de derde generatie aan. Bram en Sophie Gilles nemen het roer over. Bram maakte van de gelegenheid gebruik om zijn visie op de toekomst van Cibo voor te stellen aan het grote publiek. En Dominique… Zag dat het goed was.  Cibo en Cibimmob bewijzen al 70 jaar dat de maakindustrie in Vlaanderen nog helemaal niet ten dode is opgeschreven. Door slim en moedig te ondernemen, creëen en verankeren Cibo en Cibimmob zinvolle en duurzamen werkgelegenheid in eigen streek.

Een ambitieus invsteringsprogramma, innovatie en verdere internationalisatie staan er garant voor dat binnen 5 jaar als er 75 kaarsjes worden uitgeblazen de werkgelegenheid in beide vestigingen verder zal oplopen tot 75.