247TailorSteel verovert Europa en opent nieuwe locaties in zowel Nederland, België als Duitsland

247TailorSteel - ‘slimme’ fabrikant van op maat gesneden metalen platen, buizen en kantdelen - breidt uit. Onlangs hebben ze een nieuwe productiefaciliteit geopend in Langenau, dichtbij Ulm. En daar blijft het niet bij. Ook in Hooglede, België, zal naar verwachting volgend jaar begonnen worden met produceren. Daarnaast wordt in Oud Gastel hard gewerkt aan de verbouwing van de tweede Nederlandse vestiging. Door deze ontwikkelingen kan 247TailorSteel een bredere groep klanten bedienen en aan een groter publiek laten zien wat hen zo uniek maakt.


Diverse metaalbewerkingstechnieken voor een ruim klantenbestand
Lasersnijden, buislasersnijden, kanten én kantafronding; voor dit brede scala aan metaalbewerkingstechnieken kunt u bij 247TailorSteel terecht. In vergelijking met andere manieren om metaal te bewerken, is lasersnijden erg nauwkeurig en snel. Zij leveren halffabricaten, wat wil zeggen dat het product dat u bij hen bestelt later nog door uzelf afgewerkt dient te worden. Het lasersnijden, buislasersnijden, kanten en de kantafronding doen zij dan ook voor de meest uiteenlopende klanten in verschillende sectoren. Van onderdelen voor windmolens en verkeersborden tot een tafelblad of kunstwerk; lasergesneden en/of gekante metalen platen en buizen zijn voor allerlei doeleinden in te zetten.


Snelheid en efficiëntie door online portaal Sophia®
Sophia® is de naam van het online portaal van 247TailorSteel. Sophia® draait volledig op kunstmatige intelligentie en door middel van een geautomatiseerd proces is zij in staat orders zo efficiënt mogelijk te verwerken. Met slechts een paar handelingen dient u uw opdracht in, waarna Sophia® uw aanvraag controleert. U ontvangt binnen één minuut uw offerte op maat en vervolgens gaan de medewerkers van 247TailorSteel voor u aan de slag. En het beste is, uw bestellingen kunnen 24/7 geplaatst worden.


De leverbetrouwbaarheid is bij 247TailorSteel een belangrijke waarde
247TailorSteel heeft een zeer hoge leveringsbetrouwbaarheid. Op basis van uw ontwerp berekent Sophia® de snelst mogelijke leverdatum, die u individueel kunt selecteren bij het plaatsen van uw bestelling. U beslist dan zelf of dit uw voorkeursdatum is of dat u uw producten liever op een latere datum ontvangt. Uw bestelling kan binnen 48 uur bij u zijn. Deze leveringsbetrouwbaarheid, die overigens 99,7% bedraagt, is een ontzettend groot voordeel en wordt mogelijk gemaakt doordat zij voortdurend werken aan de efficiëntie van logistieke processen. Middels hun eigen wagenpark alsmede door het gebruik van chauffeurloze transportvoertuigen, die worden ingezet voor de aan- en afvoer van materialen.


Eigen machinepark op meerdere locaties
247TailorSteel heeft een volledig eigen machinepark. Met vestigingen in Varsseveld (Nederland), Hilden (Duitsland, Noordrijn-Westfalen), Oyten (Duitsland, Nedersaksen) en Langenau (Duitsland, Baden-Württemberg) beschikken ze momenteel over bijna 100 eigen machines, waaronder lasermaschines, kantbanken en buislasers en daar zullen er op korte termijn nog meer bijkomen. Met de komst van de vestigingen in Hooglede en Oud Gastel zullen dat er nóg meer zijn.


Registreer u vandaag nog voor Sophia®
Wist u dat het heel eenvoudig is om u te registreren voor Sophia®? Op de website van 247TailorSteel vindt u een handig formulier waarmee u uw bedrijf op kunt zoeken en kunt registreren als nieuwe klant. Vervolgens downloadt u de software en kunt u ermee aan de slag. Simpel, toch?