Go to top

Webshop Nord-Trade online!

Na de nodige voorbereidingen is het zover; de webshop van Nord-Trade B.V. is gereed en online. De reden van deze verkooptool is de volgende: Nord-Lock Benelux B.V. heeft de afgelopen twintig jaar de producten van Nobex verkocht. Echter, deze producten passen niet meer in de distributiekanalen van Nord-Lock.
Omdat Nobex een bedrijf is dat kwalitatief hoogstaande en specifieke producten levert, is besloten om daar toch een verkoopkanaal voor op te zetten. Daarvoor is het bedrijf Nord-Trade B.V. opgericht.

Breed aanbod

Om het aanbod op de website, naast de producten van Nobex, verder te kunnen verbreden is er ook een overeenkomst gesloten met de Zweedse gereedschappenfabrikant Hultafors. Hultafors is onderdeel van de Hultafors Groep, een zusje van Nord-Lock International. De Hultafors Groep is, net als Nord-Lock, een werkmaatschappij van Latour Investment AB uit Zweden.

Stuwende kracht achter Nord-Trade is Henk Smits, al jaren betrokken bij Nord-Lock en inmiddels gepensioneerd. Henk Smits: ‘Ik ben altijd bijzonder gecharmeerd geweest van de producten van Nobex en zie het als een uitdaging om mijn grootste hobby, verkopen, nu nog geruime tijd te kunnen voortzetten. Zeker met producten waar ik helemaal achter sta.’

Nord-Trade is in de basis gereed (www.nordtrade.nl). Daarnaast zal het aanbod zo nodig worden uitgebreid. Smits: ‘Mocht er op het gebied van gereedschappen iets specifieks worden gezocht en nog niet zichtbaar op de site, neem dan contact op (info@nordtrade.nl) en wij gaan ernaar op zoek.’
Smits verwacht met Nord-Trade een interessante verkopende partij te zijn, waar nog veel mogelijk is. Nord-Trade is gevestigd aan het Kattegat 22 in Groningen, telefoon: 0031- 6-54 27 76 09, www.nordtrade.nl.

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht