Go to top

Van Leeuwen Stainless, afdeling Industrie zoekt een startende young professional; Sales Engineer


Binnen Van Leeuwen Stainless is de afdeling Industrie op zoek naar een startende young professional;Sales Engineer


Uitdaging?

De afdeling Verkoop Industrie bedient klanten actief op het gebied van Roestvrijstalen buizen, fittingen en flenzen. Samen met je directe collega’s onderhoud je veelvuldig contact met onze klanten. Je vertaalt hun aanvragen in offertes hierbij rekening houdend met de van toepassing zijnde randvoorwaarden. Daarnaast monitor je de status, voortgang en opvolging van offertes en orders, productafnames, inspecties en de bijbehorende documentatie. Hierbij werk je samen met collega’s van andere afdelingen en vestigingen in binnen- en buitenland. Verder administreer je klantgegevens en -informatie in ons ERP/CRM-systeem.
 

Persoonlijkheid?

Beesd, 20 mei 2021 - Van Leeuwen Stainless zoekt een gedreven, commerciële, energieke, en stressbestendige nieuwe collega die graag in teamverband werkt. Resultaatgerichtheid, creativiteit, klantbewustzijn en plannen en organiseren zijn jouw kerncompetenties.
 


Verwachtingen?

  • Een afgeronde of bijna afgeronde HBO-opleiding in een commerciële / technische richting
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Enige ervaring in een technische omgeving is een pré, maar geen vereiste
  • Kennis van buizenproducten en toepassingen is een pré, maar geen vereiste
  • Je hebt kennis van het MS Office pakket


Wat bieden we je?

Ben jij de persoon die we zoeken? Wij bieden je een uitdagende functie binnen een dynamisch, internationaal opererend bedrijf. Van Leeuwen Stainless in Beesd biedt arbeidsvoorwaarden volgens de cao Technische Groothandel en goede persoonlijke ontwikkelmogelijkheden door middel van training, coaching en opleiding.
 

Hoe solliciteer je?

Een schriftelijke, gemotiveerde sollicitatie kun je sturen aan recruitment@vanleeuwen.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met onze HR afdeling. Human resources Tel: 078 - 6252556


Van Leeuwen Stainless

Van Leeuwen Buizen Groep is een toonaangevende, mondiaal opererende industriële handelsonderneming en specialist in stalen buizen en aanverwante artikelen. Via haar internationale teams en wereldwijde distributienetwerk bouwt Van Leeuwen haar leidende positie uit als leverancier van een uitgebreid assortiment buisproducten van hoogwaardige kwaliteit. Als logistiek specialist biedt van Leeuwen maatwerk en toegevoegde waarde aan klanten in vrijwel alle industriële segmenten. De Van Leeuwen Buizen Groep telt circa 100 vestigingen over de hele wereld met in totaal ruim 2.700 medewerkers. Bij Van Leeuwen Stainless in Beesd zijn circa 45 medewerkers werkzaam.
 

Share this

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht