Go to top

Topfinish de officiële importeur van Vibromak voor NL en BE

Topfinish bestaat dit jaar 25 jaar en heeft specialistische kennis in huis voor finishing.

Op 8 oktober is het contract getekend waarmee Topfinish de officiële importeur voor Nederland en België is voor Vibromak finishing machines. De eerste Vibromak machines zijn bij de klanten afgeleverd en de demonstratieruimte in Mijdrecht is opnieuw ingericht.

Op Metavak demonstreert Topfinish de Vibromak 300L rondvibreermachine, de Avatec 18L centrifugaal finisher, de Ultron U32C Ultrasoonreiniger, de Render W60C sproeiwas installatie, en de bijbehorende procesmiddelen.

Topfinish is aanwezig op de Metavak, welke op 27, 28 en 29 oktober wordt gehouden in de Evenementenhal te Gorinchem. Voor een presentatie verwelkomen wij u graag op stand nummer 179.


Topfinish is gespecialiseerd in de finishing van vrijwel alle soorten metalen onderdelen voor de industrie. Om uw onderdelen geschikt te maken voor verdere behandeling of een mooie eindafwerking te geven hebben wij een volledig machineprogramma in huis. Wij zijn importeur en leverancier voor de Benelux van een aantal gerenommeerde machinemerken. Tevens vindt u bij ons een aantrekkelijk en wisselend aanbod van gebruikte machines en kunt u bij ons terecht voor het laten behandelen van uw producten in onze eigen polijsterij. 

Share this

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium en Roestvast Staal branche.

Velden met een * zijn verplicht