Go to top

ThyssenKrupp Materials Nederland BV zoekt een verkoper

Als jij enkele jaren werkervaring hebt in een commerciële binnendienst functie en denkt dat je meer in je mars hebt, dan kan deze vacature interessant voor je zijn.

Het team waar je in komt te werken is verantwoordelijk voor de productgroep Stalen Buizen. Jij zorgt voor een perfect contact met de klant, van eerste telefoongesprek, het maken van een scorende offerte tot een bezoek bij de klant. Hierbij weet jij je perfect uit te drukken. Je neemt zelf initiatief, bent een doorzetter en je werkt graag samen met collega’s. Daarnaast kun je zelf je prioriteiten stellen en werk je graag planmatig.

Ervaring in de (staal)branche in een absolute pre.
Dit geldt ook voor het ERP pakket SAP. Uiteraard kent ook Office geen geheimen voor je. Je hebt een hands on mentaliteit en een flinke portie handelsgeest, Je bent in het bezit van een commerciële opleiding op MBO+/HBO niveau en in het bezit van rijbewijs B. Je beheerst de Engelse taal en tot slot ben je woonachtig in de omgeving van Veghel. Voldoe je aan al deze eisen? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren!

Het betreft een fulltime dienstverband.

Wil je meer informatie over deze vacature neem dan contact op met Vincent van Uden, Manager Sales bereikbaar via 06-22 23 33 70.

Je sollicitatie mag je (bij voorkeur per e-mail) richten aan Jennifer Berkhout, adviseur HR. Zij is bereikbaar via career.mx.nl@thyssenkrupp.com

Share this

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium en Roestvast Staal branche.

Velden met een * zijn verplicht