Go to top

Innomet b.v. heeft een nieuwe website!

Innomet b.v. is een metaalkundig adviesbureau, waar u met de meest voorkomende vragen terecht kunt. Daarbij kan gedacht worden aan zaken zoals die onderstaand verkort zijn weergegeven. De genoemde hoogwaardige metalen kunnen in alle productvormen concurrerend geleverd worden.

Trainingen

Innomet b.v. verzorgt metaalkundige lezingen voor diverse onderwijsinstellingen, kennisinstituten, lasverenigingen, alsmede lezingen die in overleg speciaal toegesneden worden voor bepaalde bedrijven en instellingen. Bij het laatstgenoemde kan men dan denken aan machinefabrieken, farmaceutische bedrijven, scheepswerven, ingenieursbureaus, installateurs, medisch fysische bedrijven, etc. Hierover kunt u meer informatie krijgen m.b.v. het aanvraagformulier.

Ook is er bijvoorbeeld een lezing gehouden voor medici over vormgeheugenmetaal. Dankzij de biocompatibiliteit van dit materiaal konden nieuwe medische toepassingen gevonden worden. Daarnaast worden er gastcolleges gegeven op Technische Hogescholen en Kennisinstituten over toegepaste metaalkunde.

Consultancy

Veel metaalverwerkende bedrijven hebben diverse technische vragen en/of problemen waar men regelmatig mee blijft zitten. Innomet b.v. heeft vanwege haar lange ervaring voor vele vragen en problemen praktische oplossingen. Daarom kunnen in principe alle metaalgerelateerde bedrijven een beroep doen op de aanwezige expertise. Zo worden bedrijven geholpen met vraagstukken op het gebied van lassen, gieten, corrosie, optimale materiaalkeuze, verspaanbaarheid etc.

Voordat Innomet b.v. voor haar relaties aan de slag gaat, wordt eerst een plan van aanpak gemaakt, gepaard gaande met een vrijblijvende offerte. Referenties met reacties zijn op verzoek verkrijgbaar.

M.b.v. het aanvraagformulier kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen.

Share this

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht