Go to top

Innomet B.V. breidt uit

Blaricum, 24 juli 2019 - Metaalkundig adviesbureau Innomet B.V. krijgt versterking met twee nieuwe medewerkers en gaat uitbreiden in een nieuw bedrijfspand in Blaricum. Oprichter van Innomet B.V., Ko Buijs, realiseert met deze uitbreiding de kwalitatieve versteviging van de dienstverlening van Innomet en Innomet Consultancy.

Innomet B.V. is reeds 22 jaar een vooraanstaand metaalkundig adviesbureau en levert al geruime tijd gecertificeerde halffabricaten in titanium, zirkonium en nikkellegeringen in allerlei productvormen zoals staf, plaat, buis en fittingen. Om de toenemende vraag aan speciale metalen - die specifiek voor de afnemer worden gemaakt - te kunnen beantwoorden, zal Ko Buijs versterking krijgen van Gerard van 't Klooster en Ilse Decat. Zelf zal hij zich zo vanuit Innomet Consultancy meer richten op zijn advieswerk als metaalkundige en zijn jarenlange expertise effectiever kunnen inzetten om metaalverwerkende bedrijven en eindgebruikers te ondersteunen met hun technische vraagstukken en corrosieproblemen. Daarnaast zal Ko Buijs ook meer aandacht kunnen besteden aan zijn publicaties, cursussen en de Metaalselector, een computerprogramma voor de selectie van het juiste metaal in relatie tot de specifieke toepassingen.
 

Gerard van 't Klooster beschikt over meer dan 25 jaar ervaring in de farmaceutische sector en de metaalindustrie. Als hoofd Productie en Inkoop en lid van het management team van Dopharma, een producent van kwaliteitsdiergeneesmiddelen, richtte hij zich op de structurele verbetering van de productieprocessen en -automatisering, en onderhield de relaties met leveranciers en internationale klanten. Als interim manager voor een bedrijf actief in de oppervlaktebehandeling van roestvast staal, ging hij zich verder toespitsen op de processen ter verbetering van de reinigbaarheid en corrosiebestendigheid. Bij Innomet B.V. vindt hij de ideale balans tussen de expertise van een kennisgedreven onderneming en handel. De klantspecifieke oplossingen van Innomet B.V. als leverancier van speciale metalen, met name titanium, zirkonium, niobium en tantaal, zijn innovatief en worden toegepast in vrijwel alle industrieën. Er is een mooie samenwerking ontstaan met Ko Buijs waarbij Gerard van ’t Klooster zich ook zal inzetten voor bestaande en nieuwe klanten van Innomet B.V. in synergie met het advieswerk van Ko Buijs.
 

Vanaf 1 september 2019 opent Innomet B.V. tevens de deuren van haar nieuwe bedrijfspand gelegen aan de Binnendelta 16a te Blaricum. De Binnendelta is onderdeel van het Businesspark 27 aan de Blaricummermeent en ligt centraal in Nederland, langs de A27. Innomet B.V. biedt voortaan ook een hal met opslagcapaciteit voor de levering van speciale metalen en de reinigingsproducten Innosoft B570® en Innoprotect B580®, en zal op de eerste verdieping kantoor houden. Innomet B.V. is trots op deze mooie uitbreiding en nodigt haar klantenrelaties graag uit voor een kop koffie. Gerard en Ilse voor het nieuwe pand van Innomet B.V. in Blaricum


In het nieuwe kantoor krijgt Innomet B.V. ook nog versterking van Ilse Decat. Van daaruit zal Ilse Decat de klanten van Innomet B.V. in Nederland, België, Duitsland en Noorwegen nog beter kunnen ondersteunen. Met 20 jaar ervaring in IT dienstverlening en telecom bij onder meer Comparex, waar ze als afdelingsleider voor de overheidssector actief was voor Europese overheidsinstellingen, en Vodafone Group waar zij veel internationale ervaring heeft opgedaan, zal ze vanuit haar veelzijdigheid het Innomet team compleet maken.
 

Innomet B.V. gaat met deze uitbreiding een mooie toekomst tegemoet en kan zo als kennis- en handelsbedrijf nog meer aandacht besteden aan haar kwalitatieve dienstverlening en levering van hoogwaardige speciale metalen.
 

Innomet B.V.

Share this

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht