Go to top

HITMA Instrumentatie genomineerd voor “Save Time award”

HITMA Instrumentatie is samen met vijf andere bedrijven genomineerd voor de “Save Time award”. Deze award wordt uitgereikt aan het bedrijf met de meest efficiënte innovatie (eenvoudig of snelle verwerking & besparing op het budget).
 
De beursorganisatie HVAC & ECL 2014 nomineert HITMA Instrumentatie met de C310 multifunctionele transmitter van Kimo omdat het de mogelijkheid biedt om simultaan meerdere grootheden te meten. Dit betekent kostenbesparing bij aankoop en tijdsbesparing bij installatie, onderhoud en kalibratie.

Door deze nominatie wordt de C310 multifunctionele transmitter van Kimo tijdens de HVAC & ECL 2014 tentoongesteld op de Innovation Boulevard. Deze boulevard bevindt zich centraal op de beursvloer.

De award wordt uitgereikt tijdens een netwerkevent aan het einde van de eerste beursdag. Wie de award mee naar huis mag nemen wordt beslist door een onafhankelijke vakjury.
 

Voor meer informatie over Hitma klikt u hier

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht