Go to top

Einde Samenwerking NVCP

24 juli 2020

Persbericht van de redactie van ALURVS.nl

In de zomer van 2018 heeft het team van ALURVS.nl in samenwerking met Ko Buijs en Jan Heselmans besloten tot de oprichting van Het Nederlands Vlaams Corrosie Platform.
Doel van het platform was destijds:

Corrosie is het belangrijk punt van aandacht in de metaalindustrie. Corrosieproblemen nemen door allerlei oorzaken alleen maar toe. Om aan de enorme behoefte van informatie en kennisoverdracht te voldoen, hebben wij besloten een nieuwe vereniging op dit gebied op te richten. Dit is het Nederlands Vlaams Corrosie Platform. Het doel van deze vereniging is kennisoverdracht m.b.t. corrosie, corrosiebestrijding en materialen. Daarnaast is het doel het netwerken onder de leden en daarbuiten.

De doelstelling van de vereniging werd door alle partijen destijds van harte ondersteund doch na twee jaar is gebleken dat de betrokken partijen niet de juiste samenwerkingsvorm hebben kunnen vinden om dit initiatief effectief voort te kunnen zetten. Ko Buijs van Innomet Consultancy b.v. en ALURVS.nl hebben besloten zich daarom terug te trekken als mede-initiatiefnemers en zijn derhalve niet meer betrokken bij deze vereniging.

Share this

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium en Roestvast Staal branche.

Velden met een * zijn verplicht