Go to top

Chromin Maastricht BV zoekt een Technisch verkoper

Voor de functie van Technisch Verkoper zijn wij op zoek naar een enthousiaste persoonlijkheid met sterke sociale en commerciële vaardigheden om bestaande relaties te onderhouden en verder uit te bouwen en nieuwe klanten te werven.

Wij zoeken een professional die zowel op commercieel als technisch gebied is onderlegd. Je brengt offertes uit, en zorgt voor de follow-up, je adviseert relaties tijdens klantbezoeken (of telefonisch) over mogelijke behandelingen. Draagt zorg voor de administratieve verwerking van de commerciële activiteiten en je levert een bijdrage aan de verdere professionalisering van de afdeling verkoop.


Gedurende de eerste periode zal je middels een inwerkprogramma de organisatie, collega’s en klanten leren kennen vanuit de binnendienst. Je zult meelopen op verschillende afdelingen om onze behandelingen zo goed mogelijk te leren kennen. Daarnaast verwachten wij dat je op basis van je ervaringen als verkoper buitendienst relatief snel relaties kunt gaan bezoeken. Je werkt in teamverband, met korte lijnen in een no-nonsense organisatie.


Functie eisen:

Je beschikt over HBO werk- en denkniveau (bij voorkeur Metaaltechniek/ kunde of WTB);

Affiniteit met commercie;

Minimaal 3-5 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie;

Je beheerst de Nederlandse, Engelse en/of Duitse taal in woord en geschrift;
Kennis van MS Office;
In bezit van Rijbewijs B;
Fulltime beschikbaar;
Je bent een teamplayer, communicatief en sociaalvaardig, zelfstartend, pragmatisch, pro-actief en je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Wat bieden wij:

Een prettige, informele werkomgeving, ambitieus en professioneel. Een afwisselende baan met ruime mogelijkheden voor eigen initiatief, verantwoordelijkheid en ontwikkelingsmogelijkheden.
Een uitstekend vast salaris (o.b.v. cao klein metaal) met interessante bonusregeling en onkostenvergoeding.
Natuurlijk maken een auto, telefoon en laptop van de zaak onderdeel uit van het arbeidsvoorwaarden pakket.

Sollicteren op de vacature Technisch Verkoper?

Is je interesse gewekt en herken je jezelf in bovenstaand profiel? Mail dan je CV en motivatie naar vacature@chromin.nl
Voor meer informatie over deze vacature of de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Remi Castermans via 043-3632021.

Share this

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium en Roestvast Staal branche.

Velden met een * zijn verplicht