Go to top

Van Utrechtweg 18

2921 LN Krimpen aan den Ijssel

0180-552786

0180-511572

info@vandulst.nl

http://www.vandulst.nl

Van Dulst Techniek B.V.

Van Dulst Techniek is met MPS een toonaangevend leverancier van aanslagsystemen en machines voor de aluminium en metaalbewerking. Naast standaard producten fabriceert MPS volledig geautomatiseerde maatwerkoplossingen voor productieprocessen met hoge aantallen of waarbij een flexibele in- en omstelling is vereist.

KLIK OP ONDERSTAANDE COVER OM DE GEHELE BEDRIJFSPRESENTATIE TE ZIEN!


MPS beschikt over een eigen engineeringsafdeling, bestaande uit een ervaren groep medewerkers met specialisaties op het gebied van machinebouw, elektrotechniek en besturingstechniek. De kracht van Van Dulst Techniek BV is dat alles in eigen beheer wordt gerealiseerd.


Van ontwerp tot de in bedrijfsstelling van de machine of installatie wordt gedaan door eigen medewerkers. Hierdoor kunnen snel innovatieve oplossingen geboden worden. Vooral als het gaat om het bewerken van profielmateriaal waarbij meer dan één bewerking nodig is, komen machine van MPS tot hun recht. Onder de naam MPS worden klantspecifieke installaties gebouwd. 

MPS is ontstaan door de toenemende vraag naar aanpassingen en automatisering van metaalbewerkingsmachines in de aluminium- en staalverwerkende industrie. In 1991 is MPS begonnen met de productie van bewerkingslijnen in eigen beheer. Het eerste project is een automatische productielijn voor huishoudtrappen. Deze lijn is anno 2012 nog steeds vol in bedrijf.

Heeft u vragen, maak dan vrijblijvend een afspraak met één van de verkoopadviseurs. Zij zullen u graag te woord staan om de mogelijkheden te bespreken als het gaat om het optimaliseren van uw productie.

Share this

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium en Roestvast Staal branche.

Velden met een * zijn verplicht