Go to top

Communicatieweg 14

3641 SE Mijdrecht

(0)297 274061

(0)297 286955

info@topfinish.eu

http://www.topfinish.eu

Topfinish

Topfinish is gespecialiseerd in de finishing van vrijwel alle soorten metalen onderdelen voor de industrie.

Om uw onderdelen geschikt te maken voor verdere behandeling of een mooie eindafwerking te geven hebben wij een volledig machineprogramma in huis. Wij zijn importeur en leverancier voor de Benelux van een aantal gerenommeerde machinemerken. Tevens vindt u bij ons een aantrekkelijk en wisselend aanbod van gebruikte machines en kunt u bij ons terecht voor het laten behandelen van uw producten in onze eigen polijsterij.


 


Kort samengevat worden voor het finishen de volgende technieken toegepast: vibreren en centrifugeren. Een techniek die vroeger vooral werd toegepast, maar nu steeds minder, is het eenvoudig ‘trommelen’ in een draaitrommel. Het type onderdeel, het materiaal, de gewenste bewerking e.d. bepalen welke techniek nodig is en het beste resultaat zal geven.
Onder het kopje ‘Machines’ vindt u meer informatie over de verschillende technieken, maar u kunt natuurlijk ook direct contact met ons opnemen voor toelichting en advies.

Toepassingen:
draai-, en freeswerk
stamp-, giet- en zaagwerk
laser- plasma- en watersnijwerk
optische, medische en dental producten
onderdelen voor de automotive- en luchtvaartindustrie
precisie-onderdelen voor bijv. uurwerken


 

Share this

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium en Roestvast Staal branche.

Velden met een * zijn verplicht