Go to top

Hekven 15 bis

4824 AD Breda

+31 76 593 7090

+31 76 542 1033

info@pferd.nl

http://www.pferd.nl

PFERD-Rüggeberg B.V.

PFERD is met haar 2.000 medewerkers een producent van premium kwaliteitsgereedschappen, die men gebruikt voor het doorslijpen, ontbramen tot en met het polijsten. Al meer dan 200 jaar is PFERD een familiebedrijf met haar hoofdvestiging en logistiek centrum in Duitsland.

De PFERD vijlen, hardmetalen stiftfrezen, gatzagen, stiftslijpstenen, schuur- en polijstmiddelen, afbraam- en doorslijpschijven, borstels en machines worden in de volgende branches gebruikt:

• Staal- en constructiebouw
• Leiding-, tank- en apparatenbouw
• Scheepsbouw
• Machinebouw
• Lucht- en ruimtevaart
• Gieterijen
• Gereedschaps- en matrijzenbouw

Naast de 7.500 voorraadartikelen ontwikkelt PFERD ook individuele gereedschappen voor de meest efficiënte oplossing voor de gebruiker. De 10 technische adviseurs in Nederland en 8 in België met hun kennis van materialen, toepassingen en machines helpen u graag bij het optimaliseren van uw bewerkingsprocessen. De goederen kunnen vervolgens binnen 24 uur aan u verstuurd.

De gebruiker staat bij PFERD centraal. Veiligheid, gezondheid en het comfort zijn belangrijke factoren. Met het PFERDVALUE programma wordt hieraan invulling gegeven op het gebied van ergonomie en efficiency
.
Het PFERDERGONOMIE programma bevat speciale producten, die ontwikkeld zijn om het geluid, stof en trillingen zeer sterk te reduceren. Ook aan het verminderen van het energieverbruik, afval, grondstoffen en tijd is gedacht. Dit vindt u in het programma PFERDEFFICIENCY.

Als lid van het eerste uur van de Organisatie van de veiligheid van slijpgereedschappen (oSa) produceert PFERD natuurlijk volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Het gehele PFERD programma is heel duidelijk beschreven in het gereedschappenhandboek WZH 22 (meer dan 600 blz.) compleet met technische uitleg. Dit zorgt er voor dat u een meerwaarde krijgt met PFERD.


Share this

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium en Roestvast Staal branche.

Velden met een * zijn verplicht