Go to top

Theemsweg 2

3197 KM Rotterdam

8008374873

8008374873

info@eqin.eu

www.eqin.eu

EQIN

EQIN is de grootste en een betrouwbare speler op het gebied van verhuur, verkoop en opleidingen van industrieel materieel, gereedschap en verbruiksartikelen in de Benelux. Wij leveren niet alleen materieel, maar helpen u ook met het optimaal inzetten en gebruiken van materieel en gereedschap.

Bij projecten zijn wij de meedenkende partner die de complexiteit van het project begrijpt en beheerst. Wij zorgen ervoor dat het juiste en benodigde materieel tijdig aanwezig is en borgen de veiligheid, productie en kwaliteit . Uitgangspunt hierbij is het maximaal ondersteunen van contractors zodat zij zich kunnen richten op
hun kernactiviteiten.

EQIN heeft één doel, enthousiaste en tevreden klanten. Wij kennen de uitdagingen en behoeften van onze klanten tijdens een project. (‘we fit in’) En daarom overtreffen wij de verwachtingen met een uitstekende service, operational excellence en technisch hoogwaardig materieel (‘we stand out’).

Share this

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium en Roestvast Staal branche.

Velden met een * zijn verplicht