Go to top

Viltweg 2

3295 KT 's-Gravendeel

0031 (0)78 6230020

0031 (0)78 6230040

info@aluland.com

www.aluland.com

ALULAND B.V.

Aluland is van origine een gespecialiseerde handelaar in aluminium halffabricaten o.a. voor de jacht- en scheepsbouw over de gehele wereld. Inmiddels bedienen wij niet alleen scheepswerven maar ook  andere industrieën met een compleet assortiment van kwalitatief hoogwaardige producten zoals o.a. “supersized” aluminium platen & profielen, Teekakoppelingen en Fiberdur® GRE / GRVE leidingen.

In de loop der jaren hebben wij in vele landen een trouwe klantenkring weten op te bouwen. Wij leveren uitsluitend producten van hoogwaardige kwaliteit, voor het merendeel (extern) gecertificeerd en hoofdzakelijk van West-Europese origine.

Behalve ons uitgebreide assortiment, onze flexibiliteit en gedrevenheid, staan wij bekend om onze korte en betrouwbare levertijden alsmede onze kennis van de diverse producten en de specifieke toepassingen ervan. Wij zijn niet alleen betrokken bij onze klanten en hun projecten maar nemen ook deel aan de laatste ontwikkelingen binnen ons vakgebied.

Inmiddels bestaat Aluland bijna 18 jaar en wij hebben gedurende deze tijd een gedegen netwerk weten op te bouwen van klanten die onze inspanningen waarderen en weten waarvoor wij staan. Tevens zijn wij ISO 9001 gecertificeerd.

De volgende productgroepen kunnen o.a. worden aangeboden:

 

• Aluminium (“supersized”) platen en profielen

• CuNiFer

• Bimetaal (Triplate®)

• Teekay® koppelingen • Flenzen en fittingen

• Gewalste en gelaste aluminium buizen, aluminium naadloze buizen, aluminium geperste en gelaste toebehoren volgens ASTM en ASME

• Fiberdur® GRE / GRVE leidingen

• Fiberdur® wierpotten en isometrieën

 

Met de toepassing van Teekay® koppelingen bespaart u gegarandeerd tijd, geld en gewicht. Deze koppelingen worden al meer dan 30 jaar gebruikt in meer dan 85 landen wereldwijd ten behoeve van buizen met een diameter van 21 mm tot en met 4200 mm van verschillende materiaalsoorten.

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium en Roestvast Staal branche.

Velden met een * zijn verplicht