Go to top

Alcoalaan 1

5151 RW Drunen

+31-416-386300

http://www.sapagroup.com

Sapa Extrusion Benelux

Door aluminium, de extrusietechniek en daaraan gerelateerde kennis voor iedereen beschikbaar te stellen, maakt Sapa Extrusion Benelux een mooiere toekomst mogelijk. Om iedereen optimaal gebruik te laten maken van de mogelijkheden die aluminium in combinatie met extrusie te bieden heeft, delen we onze kennis. Daarom organiseren we tweemaal per jaar de Sapa Profiel Academie waar geïnteresseerden alles leren over het slim ontwerpen met aluminium profielen. Daarnaast geven we het populaire naslagwerk ‘Handboek voor Ontwerpers’ uit.

Sapa Extrusion Benelux is onderdeel van Sapa Group, waarvan de hoofdvestiging zich in Oslo, Noorwegen, bevindt. In de Benelux zijn we marktleider en produceren we op 4 locaties met 8 extrusiepersen componenten van maximaal 600mm breed en 65 kg per meter. Deze componenten zijn klaar voor gebruik, inclusief nabewerkingen zoals anodiseren, lakken, frezen, stanzen en buigen. Daarnaast zijn we zelfvoorzienend in onze materiaalaanvoer en zijn we met onze gieterijen in Drunen en Ghlin onderdeel van de recyclageketen.

In nauwe samenwerking met onze klanten realiseren we aluminium componenten die een duurzame oplossing bieden voor bijna iedere denkbare toepassing. Dit doen wij door de gunstige eigenschappen van het materiaal aluminium en de extrusietechniek optimaal te benutten. Onze oplossingen maken producten beter en lichter en productieprocessen waarin aluminium profielen worden toegepast efficiënter.

Laten we samen een mooiere toekomst vorm geven.


 

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium en Roestvast Staal branche.

Velden met een * zijn verplicht