Go to top

Groenewoudsedijk 1

3528 BG Utrecht

030 2925 711

info@nedal.com

www.nedal.com

Nedal Aluminium

Nedal Aluminium, ruim 80 jaar specialist in aluminium oplossingen

Nedal aluminium ontwikkelt, produceert en verkoopt aluminium profielen en lichtmasten. Met 80 jaar ervaring kunt u op ons rekenen als het gaat om het leveren van producten met een hoge toegevoegde waarde voor veeleisende toepassingen. Ons product portfolio wordt gekenmerkt door een grote diversiteit.

Wij denken in oplossingen voor uw vragen. En we worden extra gemotiveerd als uw vragen gaan over de productie en logistiek van profielen met lange lengtes, een hoog gewicht per strekkende meter, met nauwe toleranties, die moeten voldoen aan hoge eisen ten aanzien van bijvoorbeeld sterkte of elektrische geleiding. Ook hebben we een uitgebreid assortiment aan lichtmasten. Geschikt voor elke omgeving en elke grondsoort. Onze 230 geëngageerde medewerkers hebben niet alleen de machines, maar ook de vakkennis in huis om te maken wat anderen niet kunnen.

EXTRUSIE MOGELIJKHEDEN IN CIJFERS

• Breedte tot en met 640 mm
• Lineair gewicht van 0,3 kg tot en met 100 kg per meter
• Lengte tot en met 30.000 mm
• Legeringen in de 5.000, 6.000 en 7.000 serie

Bij Nedal denken we graag in mogelijkheden. In oplossingen voor uw aluminium vraagstuk, voor lichtmasten en extrusie. Natuurlijk hebben we oplossingen ‘op de plank’ liggen, maar waar we echt goed in zijn is maatwerk. Daar ligt onze kracht. In 6 stappen werken we van idee tot excellente producten.

Dit proces laten we u graag zien op www.nedal.com.


Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium en Roestvast Staal branche.

Velden met een * zijn verplicht