Go to top

Nijenoord 1

3500 AD Utrecht

088-481 88 88

info@cvnt.nl

Http://www.cvnt.nl

Centrum voor Natuur & Techniek

Bent u toe aan de volgende stap in uw carrière? Zoekt u een andere baan en wilt u uw perspectief op de arbeidsmarkt verbeteren? Wilt u uw opleidingsniveau gelijktrekken met uw huidige functieniveau? Of krijgt u in uw werk te maken met projecten waarvoor uw kennis en vaardigheden geactualiseerd moeten worden? Wij bieden opleidingen die bij u passen.

Centrum voor Natuur & Techniek (CvNT) speelt met een breed aanbod aan technische opleidingen en cursussen al meer dan 50 jaar actief in op opleidingsvragen van bedrijven en individuele professionals. Wij zijn u van dienst op de kennisgebieden:

Bouw en Omgeving
Techniek & Design
Informatie- en Communicatietechnologie
Life Sciences & Chemistry

Werken en studeren

Werken en leren zijn nauw verbonden. Daarom kunt u bij CvNT projecten uit uw praktijksituatie inbrengen in de studie. Zo past u de opgedane kennis en vaardigheden direct toe in uw werk. Onze studieprogramma’s stemmen we zo goed mogelijk af op uw kennis en vaardigheden.

CvNT biedt verschillende mogelijkheden tot onderwijs op maat. Naast ons reguliere aanbod, verzorgen wij voor bedrijven ook in-company trainingen. Docenten komen voor een groot deel uit de beroepspraktijk. Een aantal opleidingen en cursussen is ontwikkeld in samenwerking met lectoren van Hogeschool Utrecht. Wij werken samen met tal van bedrijven en (branche-)instellingen.

Keurmerk en certificatie

CvNT is erkend door CEDEO. Dit keurmerk waarborgt de klanttevredenheid. Ook zijn verschillende specifieke cursussen gecertificeerd door o.a. SKO, NIL en KIWA of geregistreerd bij de Stichting Post-HBO Nederland. De masteropleidingen zijn geaccrediteerd door NVAO.


 

Share this

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium en Roestvast Staal branche.

Velden met een * zijn verplicht