Go to top

Bukkumweg 24m

5081 CT Hilvarenbeek

+31 13 - 505 4216

+31 13 - 505 4216

info@delooperndo.nl

http://nietdestructiefonderzoek.nl/

De Looper ndo & inspectieapparatuur

Totaal leverancier in NDO verbruiksartikelen en apparatuur

De Looper NDO is een vooraanstaande groothandel en een betrouwbare partner wanneer u voor uw kwaliteitscontrole kiest voor Niet-Destructief Onderzoek (NDO/NDT). Al meer dan 30 jaar leveren wij een totaalpakket aan materiaal analyse instrumenten, NDO verbruiksartikelen, accessoires en inspectieapparatuur (LPI) in de Benelux. Onze klanten zijn divers en bevinden zich in uiteenlopende markten. Zoals de automotive, luchtvaart, tankbouw, metaal verwerkende industrie, machinebouw, inspectie en defensie.

Voor iedere inspectievraag de juiste techniek

Oxford Instruments is een toonaangevende producent van hoogwaardige analytische instrumenten en spectrometers ten behoeve van PMI en materiaalanalyse. Wij verkopen de XRF hand analysers en OES spectrometers van dit merk.

Als exclusief distributeur van Magnaflux in de Benelux, bieden we een complete range van NDO artikelen. Onder andere Zyglo & Spotcheck penetranten en complete installaties als pentrantlijnen. Andere Magnaflux merken als Sonotech (Ultrasoon koppelmiddel), Bycotest en Tiede vindt u ook bij ons.

Als wervelstroom onderzoek of Eddy-Current ingezet wordt als niet-destructieve onderzoekmethode voor bijvoorbeeld tankinspectie of lasnaadcontrole dan vindt u bij De Looper NDO een uitgebreid assortiment aan apparatuur, probes en referentieblokken van onder andere het merk Rohmann.

Daarnaast hebben we artikelen ten behoeve van coating inspectie, lasinspectie/ weld gauges, hardheidsmeters, diktemeters, radiografische accessoires, ultrasoon onderzoek, wervelstroom, aquaous cleaners, visuele inspectie en UV (led) lampen van uiteenlopende merken in ons leveringsprogramma.

Verkoop én service

Onze klanten voeren vaak aan de hand van vastgestelde procedures en kwaliteitseisen hun NDO inspecties uit. In onze webshop (www.delooperndo.com) vindt u ons basisassortiment. Desgewenst kunnen we ook op elke inspectievraagstuk een passende oplossing bieden. Door onze jarenlange ervaring en kennis behoort het leveren van maatwerkoplossingen tot de mogelijkheden. Verbruiksartikelen leveren we uit voorraad. Daarmee kunnen onze klanten snel aan de slag met hun inspectiewerk.

De service, onderhoud en kalibratie aan de door ons geleverde apparatuur wordt ook door de specialisten van De Looper NDO verzorgt. Uiteraard conform de hiervoor geldende criteria.


 

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium en Roestvast Staal branche.

Velden met een * zijn verplicht