Go to top

Pompmolenlaan 11

3447 GK Woerden

0348-422896

0348-424976

info@visserlas.nl

http://www.visserlas.nl

Visser Las/Snijtechniek BV

Om veilig, efficiënt en schoon te lassen, heeft u een betrouwbare partner nodig die tegen de beste condities, op het juiste moment levert en waar u efficiënt mee samen­ werkt. Kosten verlagen doet u immers niet alleen met lastechnische innovaties, maar juist ook door uw inkoopproces te vereenvoudigen. Visser Las / Snijtechniek maakt dat mogelijk door het bieden van uw digitale dossier, waardoor u bestellingen met slechts enkele muiskliks aan ons doorgeeft. Vervolgens kiest u voor afhalen op het moment dat het u schikt of een razendsnelle levering door onze bezorgdienst.

Expertise

Onze expertise gaat verder dan uitsluitend kennis van alle denkbare lasprocessen. Ook voor een deskundig advies op het gebied van lasmechanisatie, veiligheids- artikelen en werkplaatsbenodigdheden staan onze enthousiaste adviseurs voor u klaar.
Laskosten besparen door mechanisatie

Kies de configuratie die het beste bij u past uit ons complete range laskolommen, draaitafels, rolstellingen en klembanken, voorzien met een PLC besturing of een geïntegreerde besturing in een controlepaneel.
Reparatie & onderhoud

Uw lasapparatuur gaat langer mee wanneer deze goed en deskundig word onderhouden. Een regelmatige ­controle verlengt de levensduur en voorkomt verrassingen. Onze technische dienst voert onderhoudsbeurten, reparaties en keuringen snel en deskundig uit. Wanneer u uw onderhouds- en reparatieopdrachten op onze web- site aanmeldt, is het ophalen zelfs gratis.
Verhuur

Uw organisatie moet flexibel zijn, daarom stemt u uw eigen laspark af op het werk dat u structureel uitvoert. Soms ontstaat daarin plotseling een piek of doet zich een kans voor om een opdracht binnen te halen voor werkzaamheden waarvoor u lasapparatuur mist. Dan is het uitgebreide assortiment lasapparatuur in ons verhuurbestand de uitkomst!
Keuring & validatie

Met zoveel expertise in huis is het logisch dat wij ook graag uw keuringen & validatie volgens NEN 3140 en NEN 1090 uitvoeren en deze voorzien van het benodigde certificaat.
Visser Las/Snijtechniek 24/7

Waar u ook bent, wat u ook zoekt: In avonduren lasbenodigdheden bestellen en in de vroege ochtend op weg naar de klus direct afhalen; het kan allemaal. Online heeft u ook toegang tot de voorraadgegevens van alle producten, ook het verhuurassortiment. Het aanmelden van reparaties, met een simpele klik toevoegmaterialen bestellen en het certificaat­ meteen downloaden, u doet het online waar en wanneer het u uitkomt! U heeft meteen inzicht in de beste prijzen. Bovendien: alle weborders worden franco geleverd. Maak vandaag nog een account aan op www.visserlas.nl en en profiteer van de optimale efficiency!

Share this

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium en Roestvast Staal branche.

Velden met een * zijn verplicht