Go to top

Reggestraat 18

5340 AV Oss

+31 412646600

+31 412646046

sales-nl@rosler.com

http://www.rosler.nl

Rösler Benelux BV

RÖSLER is met 14 eigen vestigingen en 1.500 werknemers wereldwijd één van de grootste spelers in de markt voor oppervlakte afwerking. De machines en procesmedia van RÖSLER zijn allemaal in eigen huis ontwikkeld en geproduceerd.

Met ons uitgebreide service aanbod weten wij onze klanten te ondersteunen bij de montage, ingebruikname en proceshandhaving van nieuwe en tweedehands apparatuur.
RÖSLER Benelux biedt straal-, glijslijp- en (proceswater)reinigingsmachines aan. De vestiging in Oss heeft een gekwalificeerd service team, technisch onderlegde accountmanagers, uitgebreide uitbestedingsmogelijkheden en een testcentrum waar nauwkeurige onderzoeken worden uitgevoerd. Bij de levering van installaties worden de uiteindelijke operators van machines opgeleid door een specialist van RÖSLER.

Straaltechniek - zandstralen

RÖSLER is een betrouwbare partner voor het leveren en onderhouden van straalmachines, ook wel bekend als zandstralen. Deze installaties behoren tot de modernste technieken voor zowel handmatige als volledig geautomatiseerde productie. Met ons rijk uitgeruste assortiment garanderen wij een gewaarborgd proces, waar de kwaliteit van uw eindproduct centraal staat.

Glijslijptechniek - trommelen

De glijslijpmachines van RÖSLER worden ingezet voor onder andere het afwerken van materialen en onderdelen met kritieke eisen. Deze multifunctionele machines worden ingezet voor vooral het trommelen, ontbramen, polijsten, reinigen en/of drogen van producten. "Chips" en "Compound" (procesmedia) worden in een vibrerende staat gebracht, de procesmedia beweegt langs het te behandelen product met een glijdende/slijpende beweging, dit creëert een karakteristieke Finish.

Procesmedia – Chips, Compound en Straalmiddel

RÖSLER is veruit marktleider in het produceren van topkwaliteit procesmedia (Chips & Compound) voor het trommelproces. Met ruim 15.000 verschillende soorten polijst- en slijpstenen (Chips) kunnen wij nagenoeg ieder gewenst resultaat bereiken voor uw producten. De Compound die bij het glijslijpen wordt gebruikt is een hoge concentratie, in eigen huis ontwikkelde zeepoplossing die mede bepalend is voor het resultaat van het productoppervlak. Niet alleen beschikken wij voor onze straalmachines over een zeer uitgebreid assortiment straalmiddel, maar ook geven onze deskundige medewerkers vrijblijvend advies bij het juiste gebruik van straalmiddel. Onderschat hierbij niet welke kostenbesparingen dit voor u kan opleveren.

NIEUW - PureFinish

RÖSLER heeft zich weten te onderscheiden in de markt met specialistische processen voor speciale nichemarkten en marktsegmenten. De nieuwste ontwikkeling is RÖSLER’s PureFinish®. Bij deze oppervlaktebewerking wordt voor RVS / Inox een optimale oppervlaktestructuur gecreëerd voor hygiënische industrieën. De eisen voor hygiëne liggen hoog in bijvoorbeeld de levensmiddelen en farmaceutische industrie. PureFinish® garandeert hier optimale glijeigenschappen, minimale vuilaanhechting en een optimale reinigingsresultaat.

Alle benodigdheden voor uw machine en vele gerelateerde zaken kunnen worden geleverd, onderhouden en bewaakt door onze technici. Ook bieden onze uitbestedingsmogelijkheden een uitkomst wanneer u te kampen heeft met capaciteitstekort of stilstand. Onze dienstverlening is erop ingericht, zodat u zich op uw corebusiness kan blijven focussen, wij verzorgen de rest..

Zie voor meer informatie ook onze website: http://www.rosler.nl

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht