Go to top

Brabantsehoek 2

5071 NM Udenhout

013-5117400

info@bersselaar.com

http://www.bersselaar.com

Jos van den Bersselaar Constructie BV

Begonnen als smid in 1957 en continue groei gekend tot de dag van vandaag. Jos van den Bersselaar Constructie BV is een zelfstandig staalbouwbedrijf maar bovenal een familiebedrijf dat al drie generaties succesvol meedraait in de bouwwereld. 
 
De kennis en expertise die is opgedaan in de afgelopen decennia uit zich in prachtige en functionele constructies. De aluminium randelementen boven de A2 en A4 en de diverse waterzuiveringen in Nederland zijn slechts enkele voorbeelden van de toonaangevende projecten die Bersselaar Constructie heeft gerealiseerd.

 

Topsport
Projecten zoals hierboven beschreven kunnen enkel tot een succes worden gebracht indien de gehele keten goed presteert. Bersselaar Constructie streeft ernaar continu de beste mensen en machines in te zetten om het hoogst haalbare resultaat te leveren.

“Wij leveren kwaliteit..”

Iedereen zegt kwaliteit te leveren, wat is zo’n kreet nog waard? Bij Bersselaar Constructie zijn ze ervan overtuigd dat zij weer waarde toevoegen aan dit soort kreten. Met gekwalificeerde lassers en de ISO 3842-2 certificering onderschrijven ze dit.

Productie capaciteit
Met een productie capaciteit van 3600 m2 en met een eigen beits/passiveer inrichting is er voldoende ruimte om diverse orders te verwerken.

Veelzijdige expertise
Door de veelzijdigheid waarmee Bersselaar Constructie zich altijd heeft opgesteld in de markt is er indrukwekkend portfolio opgebouwd met gerealiseerde opdrachten. Zodoende kan er met recht gesproken worden over specialisaties in uiteenlopende toepassingen zoals trappen, balustrades, luifels, leuningen, luiken

Naar schatting hebben ze bij 80% van de Nederlandse waterzuiveringen een significant aandeel gehad in de bouw ervan.

Klanten als Heineken, de Efteling en Marel Stork vertrouwen al vele tientallen jaren op Bersselaar Constructie op het gebied van productie en montage van (sub)onderdelen voor hun fabrieken en park. Lange en waardevolle klantrelaties die gekoesterd worden.

Van den Bersselaar is gevestigd in het Brabantse Udenhout bij Tilburg en telt zo’n 100 vaste en 20 flexibele medewerkers 

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht