Go to top

Decimalaan 3

3526 AH Utrecht

030-2801081

030-2802322

info@decoil-international.com

http://www.decoil-international.com

Decoil International BV

Decoil International is een zelfstandig, onafhankelijk en niet-producent gebonden productiebedrijf dat flexibel inspeelt op uw specifieke wensen en eisen. Discretie is voor ons daarbij een belangrijk uitgangspunt: uw opdracht wordt in vertrouwen en met de grootst mogelijke zorg behandeld. Zelf zijn wij geen voorraadhouder, van welk materiaal dan ook.

Decoil International is gevestigd in Utrecht. Daardoor zijn wij centraal gelegen en vanuit het hele land goed bereikbaar.

Wat kunnen wij voor u betekenen?


Wij leveren vakkundig maatwerk. Naast de technische productie is het geven van advies een essentieel onderdeel van onze service. Om een voorbeeld te geven: hoe deelt u uw band of plaats het beste in? Hoe kunt u zo efficiënt mogelijk voormateriaal inzetten? Met welke factoren dient u rekening te houden? Van advies tot begeleiding van het productieproces zijn wij u graag van dienst.

Materialen


Wij verwerken hoofdzakelijk roestvaststaal, maar ook voor andere edelemetalen zoals (al of niet gelakt) aluminium, koperband en zinkband, bent u bij ons aan het goede adres.

Share this

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium en Roestvast Staal branche.

Velden met een * zijn verplicht