Dit is een mailing van alurvs.nl - bekijk html weergave

Afmelden nieuwsbrief

 
 

Nieuwsbrief ALURVS.nl

Nieuws uit de Aluminium- en Roestvast Staal branche

 
 
 

Blog Ko Buijs - Selectief corroderen

In een overdekt zwembad zijn veel apparaten, trappen en bordessen gemaakt van roestvast staal AISI316(L). Zolang dit materiaal niet voor ophangconstructies wordt gebruikt, is er op zich geen vuiltje aan de lucht. Dit type roestvast staal is namelijk op zich prima toepasbaar in allerlei zwembadmilieus

Lees verder
 
 

Koudvervormen van roestvast staal

Koudvervormen van roestvast staal wijkt in het algemeen af van het bewerken van laaggelegeerd staal en gewoon koolstofstaal. Dit komt omdat roestvast staal sterker,harder en taaier is, het veel sneller deformatieharding vertoont.

Lees verder
 
 

Beursorganisator Easyfairs Nederland gaat events volgens 1,5 meter-samenleving inrichten

Beursorganisator Easyfairs Nederland gaat zijn evenementen volgens de 1,5 meter-samenleving inrichten. Hiermee beoogt de organisator op een verantwoorde manier evenementen vanaf september weer te laten plaatsvinden.

Lees verder
 
 

Toepassingen van aluminium kneedlegeringen

De unieke combinatie van eigenschappen van aluminium en zijn legeringen maken hen tot veelzijdig, economisch en attractief materiaal voor een breed scala van toepassingen, variƫrend van zacht verpakkingsfolie tot veeleisende technische toepassingen.

Lees verder
 
 

Titan Projects gaat verhuizen

Door een goed gevulde orderportefeuille wordt ons pand in Sneek helaas te krap. Met gepaste trots kunnen wij melden dat wij eind 2020 gaan verhuizen naar een ruimer en efficiƫnter ingerichte locatie op de Marne 53 in Bolsward.

Lees verder
 
 
 
 
 

2blonds

Laat de Kanterstraat 27a
2313 JS Leiden
Tel: +31 (0)71 5314511
Fax: +31 (0)71 5314771
info@2blonds.nl