Dit is een mailing van alurvs.nl - bekijk html weergave

Afmelden nieuwsbrief

 
 

Nieuwsbrief ALURVS.nl

Magazine ALURVS, nieuws, updates en artikelen uit de Aluminium en Roestvast Staal branche

 
 
 

247TailorSteel-concept sterk door ambitie, visie en Sophia®

247TailorSteel heeft op 20 september jl. op een feestelijke manier een nieuw bedrijfspand in Oyten (D) geopend. Het pand ligt aan een snelweg, wat uiteraard gunstig is voor het aanrijden van vrachtwagens en bezoekers, en biedt 5.625 m² aan productieoppervlakte, 861 m² voor expeditie, plus zo’n 744 m² aan kantoorruimte.

Lees verder
 
 

Toepassing van CuNi 90/10 legeringen voor zeewater condensors en koelers (deel 2)

Gedurende tientallen jaren worden de koperlegeringen 90/10 (90% koper en 10% nikkel) succesvol toegepast als piping materiaal, maar ook als pijpen voor koelers, in de scheepvaart en offshore industrie. Deze legeringen blijken goed bestand te zijn tegen zeewater, zelfs tegen gechloreerd zeewater.

Lees verder
 
 

Gratis toegang tot de SURFACE Campus - 13-15 november - Brabant Hallen s'Hertogenbosch

U wilt op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van oppervlaktetechnologie. Zien hoe processen en bewerkingen efficiënter, beter of gemakkelijker kunnen. Welke behandelmethoden de markt gaan veroveren. Welke productinnovaties hun intrede hebben gedaan.

Lees verder
 
 

Ambitie Q-Fin: in de top van verkoop ontbraammachines in Europa

Q-Fin Quality Finishing ontwikkelt en bouwt machines voor het ontbramen, slijpen en afronden van metalen producten. Daarnaast levert Q-Fin oplossingen voor het afzuigen van slijpstof.

Lees verder
 
 

IIR: 3-daagse praktijkgerichte training - Corrosiemanagement

Zuurstofcorrosie – in de volksmond ‘roest’ – is een verschijnsel waarbij materiaal degradeert als gevolg van een reactie met zuurstof. De gevolgen hiervan zijn verstrekkend en betreffen zowel mens en milieu als de betreffende installatie en (het voortbestaan van een) organisatie.

Lees verder
 
 
 
 
 

2blonds

Laat de Kanterstraat 27a
2313 JS Leiden
Tel: +31 (0)71 5314511
Fax: +31 (0)71 5314771
info@2blonds.nl