Dit is een mailing van alurvs.nl - bekijk html weergave

Afmelden nieuwsbrief

 
 

Nieuwsbrief ALURVS.nl

Magazine ALURVS, nieuws, updates en artikelen uit de Aluminium en Roestvast Staal branche

 
 
 

Oppervlaktetechnologie maakt het verschil

Zonder oppervlaktetechnologie, geen producten. Oppervlaktebehandeling maakt materialen geschikt voor datgene waarvoor ze bedoeld zijn. Bovendien geeft het producten meerwaarde, doordat het materiaal na behandeling langer meegaat, een luxe uitstraling of extra functionaliteit krijgt, of lagere onderhoudskosten. Ieder product vraagt om een passende behandeling. Dit veelzijdige vakgebied staat allesbehalve stil – de innovaties gaan razendsnel. Kom naar SURFACE Campus 2018 en ontdek de nieuwste mogelijkheden zelf.

Lees verder
 
 

Blog Ko Buijs - Koper in roestvast staal

Vanwege het metastabiele karakter van austenitisch roestvast staal kan men tijdens het verwerken en dieptrekken behoorlijk last hebben van hinderlijke koudversteviging. De oorzaak hiervan laat zich verklaren doordat onderdrukte ferriet zich uitscheidt als deltaferriet tijdens een sterke deformatie.

Lees verder
 
 

Nedal toont het proces en geeft u gratis toegang

Op de Aluminium Messe 2018 in Düsseldorf nemen Nedal-specialisten u graag mee in ons productieproces. Van 9 tot 11 oktober zijn we te vinden op de Nedal-stand, 13N15. Bent u er ook? Dan vertellen we u graag hoe Nedal samenwerkt om slimme en duurzame extrusie-oplossingen te bedenken.

Lees verder
 
 

bewerken van aluminium plaat

Tot de eigenschappen die van belang zijn bij het bewerken van aluminium plaat behoren de oppervlaktetoestand en de toestand waarin de legering verkeert. Deze verschillen nogal per legeringstype. Verder zijn het gereedschap en de smeermiddelen van invloed op het succes waarmee gelegeerd aluminium plaat kan worden vervormd.

Lees verder
 
 
 
 
 

2blonds

Laat de Kanterstraat 27a
2313 JS Leiden
Tel: +31 (0)71 5314511
Fax: +31 (0)71 5314771
info@2blonds.nl