Dit is een mailing van alurvs.nl - bekijk html weergave

Afmelden nieuwsbrief

 
 

nieuwsbrief ALURVS.nl

Nieuwsbrief ALURVS

 
 
 

Magazine ALURVS #04 nu online!

Magazine ALURVS editie 4/2017 is nu online beschikbaar. We waren te gast bij Migatronic voor een uitgebreide reportage, Ko Buijs legt uit hoe het zit met Roestvast Staalgroepen volgens AISI, lees een verslag over de bijeenkost 3D Metaalprinten in de maritieme sector, een uitgebreid technisch artikel over het MIG lassen van Aluminium, Matthijs te Biesebeek gunt u een kijkje in de keuken van HenF Lichtenvoorde en uiteraard nog veel meer!

Lees verder
 
 

Ozephius Stainless, specialist in Duplex en Super Duplex

Ozephius fabriceert al zestig jaar industriële RVS, Duplex, Super Duplex en Nickel-Alloy producten. Vanaf een enkel onderdeel tot grotere series en van een simpel halffabricaat tot complete apparaten. Inmiddels beschikt de Ozephius-organisatie over een schat aan kennis en ervaring met de meest uiteenlopende materialen, waarbij de specialisatie op Duplex en Super Duplex zich steeds verder blijft ontwikkelen.

Lees verder
 
 

Jürgen Witte Stainless heeft een nieuwe website!

JÜRGEN WITTE STAINLESS B.V. in Papendrecht is een handelskantoor voor buizen, fittingen en flenzen in diverse roestvast staalkwaliteiten en is een dochteronderneming van Witte Tube & Pipe Systems GmbH uit Rastede, net over de grens in Noord-Duitsland, waar een gigantische voorraad ligt opgeslagen op een terrein van ca. 30.000 m². JÜRGEN WITTE STAINLESS, sterk in ‘Piping and Provision’, heeft als belangrijkste doel met ‘Passion’ te komen tot de juiste materiaalkeuze en de optimale technische oplossing met de beste prijzen voor haar klanten.

Lees verder
 
 

Volop inspiratie en informatie rondom verbindingstechnieken: Materials 2017, vakbeurs en congres

Op 31 mei en 1 juni is Materials 2017, vakbeurs met congres, hét grootste trefpunt voor o.a. engineers, productontwikkelaars, R&D en constructeurs die zich bezig houden met allerlei materiaaluitdagingen. De vijfde editie krijgt een nieuwe opzet met een duidelijke focus.

Lees verder
 
 

lastoevoegmateriaal voor het lassen van 6% mo- en stikstofgelegeerde duplex staalsoorten

Er zijn verschillende onderzoeken uitgevoerd naar het corrosiegedrag en de mechanische eigenschappen van het nieuwe Nb-vrije lastoevoegmateriaal: NiCr20Fe14Mo11WN (UTP (A-UP) 5020 Mo). De resultaten van dit onderzoek tonen aan dat dit lastoevoegmateriaal geschikt is voor speciale- en super austenitische staalsoorten. Dankzij de hoge rekgrens is dit lastoevoegmateriaal ook geschikt voor N-houdende duplex-legeringen (S31803)

Lees verder
 
 
 
 
 

2blonds

Laat de Kanterstraat 27a
2313 JS Leiden
Tel: +31 (0)71 5314511
Fax: +31 (0)71 5314771
info@2blonds.nl

   

Leama.nl de E Cursus Roestvast Staal

Volg in uw eigen tijd, op een zelf gekozen locatie de E Cursus Roestvast Staal van leama.nl. Deze online training ontwikkeld door Ko Buijs en ALURVS.nl bestaat uit 8 modules van elk ca. 50 minuten.

Lees verder
   

Handboek Roestvast Staal

Het handboek Roestvast Staal, onmisbaar voor iedere RVS ge- en verbruiker.

Lees verder