Go to top

Electrotool op de Techni-Show 2024

19 december 2023
Cosen Mechatronics uit Taiwan schroeft de samenwerking met Electrotool op. Van 12 t/m 15 maart zullen de Cosen bandzaagmachines getoond worden bij Electrotool op de stand in Hal 8 op de Techni-Show. Cosen biedt een zeer compleet programma zaagmachines. Electrotool heeft de verstek bandzaagmachines exclusief vertegenwoordigd. Daarnaast zijn de dubbelkoloms half- en bandzaagautomaten en de platenzagen bij Electrotool exclusief verkrijgbaar. De samenwerking gaat nu verder. Vooral de combinatie met de in eigen beheer gefabriceerde MPS rollenbanen en aanslagsystemen waar vele zaagmachines mee zijn uitgevoerd om als complete zaaginstallatie opgeleverd te worden, is een krachtige binding in deze samenwerking. Hiermee krijgt de gebruiker een pasklare oplossing aangeboden van één partij met één aanspreekpunt.




Deze combinatie en de uitgebreide service afdeling van Electrotool, voorziet gebruikers van een goede in bedrijfstelling, eventuele nazorg en gedegen onderhoud. Het programma van Cosen is divers en voorziet in het bieden van echte zaagoplossingen, of het nu om massief, profiel materiaal of plaat gaat. Cosen was de eerste die de machines heeft uitgevoerd met de industry 4.0 faciliteit en nam daarmee een voorsprong op collega aanbieders. Nog steeds zijn veel oplossingen vernieuwend. We zullen daarom in de nabije toekomst veel horen van leverancier Cosen, die zich ook richt op boor- zaaginstallaties.


Naast de demonstraties op de Techni-Show zijn de machines uiteraard te zien in Krimpen a/d IJssel. Op de Techni-Show te zien in Hal8 D060 bij Electrotool.


Electrotool BV 
 
Afbeeldingen SH-510LDM met MPS en Cosen logo en de G320 bandzaagautomaat
 
 

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht