Go to top

Nieuwe website Arcus

12 december 2023

Op 12 december om 12.00uur heeft Arcus haar gloednieuwe website gelanceerd. Een nieuwe mijlpaal in de geschiedenis van Arcus waar zij heel trots op zijn.  ‘Bij het ontwikkelingen van onze nieuwe website stonden een aantal elementen centraal, onze klanten, onze kernwaarden persoonlijk, daadkrachtig en kennis gedreven en Arcus Group’.  



‘We hebben met onze klanten gesproken over wat voor hen het belangrijkste is wanneer zij met ons samenwerken. Deze inzichten hebben we gebruikt om de website te verbeteren en te optimaliseren, zo is het nu o.a. nog makkelijker om een offerte aan te vragen en contact met ons op te nemen.’ ‘Onze nieuwe website past volledig bij onze nieuwe stijl. Onze kernwaarden zijn duidelijk te zien in pictogrammen, foto's van onze medewerkers, testimonials van medewerkers en een kennisbank met 60 jaar kennis en ervaring van Arcus Group die wij blijven ontwikkelen.’ ‘Alle producten staan uiteraard weer op de website, inclusief bijgewerkte productsheets met een directe link naar onze web portal. Onze web portal is ook volledig vernieuwd in dezelfde stijl als onze website.’ ‘De nieuwe website is ontwikkeld vanuit en voor Arcus Group, waarbij wij per land en locatie hebben gekeken wat er nou echt belangrijk is om te communiceren naar de diverse stakeholders en dit hebben wij door vertaald op de website in de vier verschillende talen, Nederlands, Engels, Duits en Frans.’ ‘Wij zijn enorm trots op onze vernieuwde website en erg dankbaar voor iedereen die heeft geholpen dit project te realiseren. Wij kijken ernaar uit om vanuit hier de website verder te bouwen en te innoveren, waarin wij zullen inspelen op de behoefte van onze klanten.’


Danique van ’t Ent, Marketing en Communicatie Manager - Arcus.



ARCUS LANCERING NIEUWE WEBSITE

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht