Go to top

Digitaal Handboek Aluminium 2024

Het digitale handboek over aluminium is een uitgebreide bron van informatie over de eigenschappen, toepassingen en verwerking van aluminium. Dit handboek is speciaal ontworpen om gebruikers een diepgaand begrip te bieden van dit veelzijdige metaal en de vele manieren waarop het kan worden gebruikt. Het handboek begint met een introductie van aluminium als materiaal, waarbij de nadruk wordt gelegd op zijn lichtheid, corrosiebestendigheid en hoge sterkte.


Vervolgens worden de verschillende legeringen van aluminium besproken, evenals hun specifieke eigenschappen en toepassingen. Het handboek behandelt ook uitgebreid de verwerkingstechnieken van aluminium, waaronder gieten, extruderen, smeden en bewerken. Het legt de basisprincipes uit van elke techniek en biedt praktische tips en richtlijnen voor een optimale verwerking. Kortom, het digitale handboek over aluminium is een waardevolle bron voor iedereen die geïnteresseerd is in het begrijpen en gebruiken van aluminium. Het biedt een uitgebreid overzicht van de eigenschappen, toepassingen en verwerkingstechnieken van dit veelzijdige metaal.


(klik op de banner om te openen)

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht