Go to top

Een geschikte weg naar klimaatneutraliteit

 "De aarde is een geweldige plek en de moeite waard om voor te vechten" - Ernest Hemingway


De woorden van Ernest Hemingway raken ons diep, en we kunnen het niet meer met hem eens zijn!


Als toonaangevend aluminiumverwerkend bedrijf in Europa nemen we onze verantwoordelijkheid serieus als het gaat om het bijdragen aan de Europese Green Deal. Michael Zint, CEO van de apt Group, vat onze duurzaamheidsprojecten binnen de Apt Group samen: "We hebben een speciale verantwoordelijkheid om bij te dragen aan een duurzame toekomst." Sinds ons toetreden tot het Aluminium Stewardship Initiative (ASI) eind 2021, hebben we aanzienlijke vooruitgang geboekt op het gebied van duurzaamheid en CO2-reductie. Maar uiteraard zijn we er nog niet, we zijn vastberaden om nog beter te worden! Met ons #NetZero doel voor ogen hebben we de handen ineengeslagen met ClimatePartner om onze uitstoot te meten en mogelijke besparingsmogelijkheden te identificeren.


We zijn bijzonder trots te melden dat we deze resultaten gebruiken om onze duurzaamheidsprojecten nog effectiever te maken. Ons succesverhaal in samenwerking met ClimatePartnerkun je hier lezen. Lees meer over de maatregelen die we nemen om CO2-uitstoot te verminderen op apt-alu-products.com. Als medewerker, klant, partner of iemand die betrokken is bij apt, nodigen we je van harte uit om dit bericht te delen! Bedankt voor jullie voortdurende steun en betrokkenheid. Samen zetten we stappen richting een duurzamere toekomst.

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht